Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα δίχρονο να καπνίζει και ενήλικες δίπλα να γελούν!

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα δίχρονο να καπνίζει και ενήλικες δίπλα να γελούν!

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα δίχρονο να καπνίζει και ενήλικες δίπλα να γελούν!

Ενα σοκαριστικό και εξοργιστικό βίντεο δείχνει ένα παιδάκι 2 ετών να καπνίζει κανονικότατα ενώ από πίσω ακούγονται ενήλικες να γελούν.Το βίντεο που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως..

Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα έχει γυριστεί σύμφωνα με τις αρχές που το ελέγχουν, στην πόλη Vladikavkaz, στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας στην επαρχία της βόρειας Ossetia-Alania.Οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι οι ενήλικες που ακούγονται αλλά δεν φαίνονται στο βίντεο είναι οι γονείς του ή τουλάχιστον συγγενείς του παιδιού.Στο σοκαριστικό βίντεο το παιδάκι φαίνεται να κρατάει το τσιγάρο του ανάμεσα στα δύο του δάχτυλα και να ρουφάει επανειλημμένα κανονικά σαν ενήλικας! Από πίσω ακούγονται κάποιοι ενήλικες να γελούν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι αλλά τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι λόγω του τσιγάρου και του καπνίσματος φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία του.

Το παιδί στο βίντεο δεν βήχει όταν καπνίζει και κρατάει το τσιγάρο του με σιγουριά, γεγονός που υποδηλώνει ότι το έχει κάνει ξανά αρκετές φορές..Το ανήλικο φαίνεται να ρίχνει τις στάχτες του τσιγάρου με προσοχή μέσα στο τασάκι.Μια αντρική φωνή ακούγεται να τον ρωτάει πως του φαίνονται οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του και εκείνο με αφοπλιστική ειλικρίνεια ακούγεται να απαντά ότι μερικοί είναι καλοί και μερικοί είναι μαλ@@@ες!

Η διάρκεια του βίντεο είναι μόλις δύο λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για να έχει εξοργίσει ολόκληρη την ρωσική κοινωνία.Ο εισαγγελέας της αυτόνομης επαρχίας της Ossetia-Alania, Vladimir Vekshin, έχει διατάξει τις αρχές να προσπαθήσουν να εντοπίσουν την οικογένεια.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αν εντοπιστούν οι γονείς μπορεί να τους στερήσουν τα γονικά τους δικαιώματα και να πάρουν την επιμέλεια του μικρού παιδιού, αν αποδειχτεί στην πράξη ότι έχουν παραμελήσει και εκθέσει σε κίνδυνο το ανήλικο παιδάκι τους!

https://hashtagnews.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CF%87%CF%81%CE%BF/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ