ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ

Διαβάστε την παρακάτω καταγγελία που κάνει ο ίδιος ο εικονιζόμενος...

αρχιφύλακας Γ. Σπυρόπουλος και...τραβήξτε τα μαλλιά της κεφαλής σας με όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο! Ενδεχομένως να δούμε να διώκονται σωρηδόν οι Έλληνες που τολμούν να υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!
  
"Μια νέα εις βάρος μου υπόθεση ήρθε να προστεθεί στις παρελθοντικές διώξεις!
Συγκεκριμένα εκτελώντας την υπηρεσία μου ως επικεφαλής εποχούμενης περιπολίας της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, σταμάτησα προς διενέργεια ελέγχου όχημα το οποίο έκρινα προς ηταν για έλεγχο!
Το όχημα οδηγούσε πολίτης Σκοπίων, είχε Ελληνικές πινακίδες, πλην όμως σε καταφανέστατο σημείο είχε το ανύπαρκτο διακριτικό κράτους (ΜΚ), και στα Σλάβικα πάνω από την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου,  έγραφε κάτι που δεν μπορούσα να το καταλάβω!
Του ζήτησα να βγάλει το διακριτικό (ΜΚ), διότι δεν υφίσταται τέτοιο κράτος και διότι το όχημά του έφερε Ελληνικές πινακίδες ταξινόμησης!
Του εξήγησα ότι αλυτρωτισμός στην πατρίδα μας δεν χωράει, και ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική!
Το παράνομο αυτοκόλλητο αφαιρέθηκε, και μετά από τρεις μήνες ήρθε καταγγελία για τις ενέργειες μου, που με παραπέμπουν σε Διενέργεια εξέτασης για το αν έχω υποπέσει σε πειθαρχικό ή ποινικό αδίκημα!
Ένα έχω να απολογηθώ!
Για κανέναν μισθό, καμία θέση, καμία μελλοντική σύνταξη δεν παίρνω τίποτα πίσω!
Πολύ παραπάνω δεν προδίδω τις αρχές που πήρα από την οικογένειά μου, και δεν παραδίδω την ιστορία μου και τον πολιτισμό του Έθνους μου που έχει μια συνέχεια δέκα χιλιάδων ετών!
Δεν προδίδω και δεν κάνω πίσω, και απέναντι στους Κρήτες που με εμπιστεύτηκαν ψηφίζοντας τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη, που στηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή, το μόνο πολιτικό κίνημα που αντιτίθεται στο ξεπούλημα της πατρίδος μου!
Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γιώργος
Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης
Ελληνική Αυγή για την Κρήτη!"

ΠΗΓΗ http://indobserver.blogspot.gr/2018/04/blog-post_35.html

http://www.oparlapipas.gr/2018/04/diokun-ellines-astinomikus-gia-to-mk-ton-skopianon.html

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ