Εισσαγγελεας υπαρχει; Αυτος ο Αθεος δημοσιογραφος προσβαλει τα Θεια. Το αδικημα διωκεται αυτεπαγγελτα!

Εισσαγγελεας υπαρχει; Αυτος ο Αθεος δημοσιογραφος προσβαλει τα Θεια. Το αδικημα διωκεται αυτεπαγγελτα!

Εισσαγγελεας υπαρχει; Αυτος ο Αθεος δημοσιογραφος προσβαλει τα Θεια. Το αδικημα διωκεται αυτεπαγγελτα!

 

Ποιος νομιζει οτι ειναι αυτος ο αποτυχημενος ο δημοσιογραφισκος :
Ποιος του εδωσε το δικαιωμα να προσβαλει τα θεια ;

  
Και γιατι ακομη δεν συνεληφθη; 
Το αδικημα αυτο δεν χρειαζεται να γινει μηνυση, διωκεται αυτεπαγγελτα.....
 
Ο Δημος Βερύκιος δημοσιογράφος και Αντιπροέδρος του ALPHA  σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει την κυβέρνηση, ανέβασε μια εικόνα με την Παναγία και τον Ιησού με πρόσωπα από αρουραίους που είναι άκρως βλάσφημη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Φυσικά η ανάρτηση του κατέβηκε από τον ίδιο αλλά οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη και την κατέγραψαν. Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι την ανέβασε:


Δήμος Βερύκιος @DimosVerikios Κατέβασα την φωτο με την «Παναγία την Αρουραία» γιατί δεν έχω χρόνο να κυνηγώ ανεμόμυλους & να αντιπαλεύω τον κομματικό & θρησκευτικό φανατισμό. Βλέπετε δεν τους απασχολεί να μάθουν ποια είναι η Αρουραία με τα πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα από τον ιδιόκτητο Δρυμό! Στρουθοκάμηλοι
 Δείτε τι προβλέπει o ποινικός κώδικας σε μια τέτοια περίπτωση: Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ενότητα: ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ισχύον Άρθρο:
1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.
πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2018/08/blog-post_860.html

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ