Το «μυστικό» που έκρυψε ο Όμηρος στο Νησί της Κίρκης!

Το «μυστικό» που έκρυψε ο Όμηρος στο Νησί της Κίρκης!

Στη ραψωδία της «Οδύσσειας», όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.

Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο. 


 

Επίσης το όνομα του γιου της Κίρκης και του Οδυσσέα είναι Τηλέγονος [τήλε (= από μακρυά) και γόνος].


Η Κίρκη είχε τέσσερις βοηθούς, όσες και οι βάσεις του DNA. Όταν οι σύντροφοι του Οδυσσέα πήγαν στο ανάκτορο της Κίρκης, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στη μία αρχηγός ήταν ο Ευρύλοχος και στην άλλη ο Οδυσσέας. Μαζί του ο κάθε αρχηγός πήρε 22 άνδρες.Ο Όμηρος, που πάντα ακριβολογεί, για την Κίρκη λέει ότι είχε καλούς πλοκάμους και δεν αναφέρεται για την κόμμωσή της αλλά στο DNA μιας που η λέξη Κίρκη συμπεριλαμβάνεται στη λέξη Κηρύκειο με τις δυο έλικες του DNA. Το ξέρω ότι αυτό δεν αρκεί. Πάμε παρακάτω

Ο Όμηρος μας περιγράφει λοιπόν δύο ομάδες των 23 μαζί με τους αρχηγούς, όπως αναφέρει το strange. Αυτός όμως είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων!  

Γιατί ο Όμηρος επισημαίνει τον αριθμό των 2 × 23 που είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων; Τους έκανε λέει τους συντρόφους του Οδυσσέα χοίρους και με το όνομα του γιου της Κίρκης Τηλε-γονος, δεν μας παραπέμπει σε Γενετικά πειράματα;

Οι μύθοι δεν είναι παραμύθια. Κρύβουν αλήθειες. Κάθε μύθος έχει 7 διαφορετικά θέματα. Εμείς σπάσαμε μόνο τον 1 κώδικα. Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις μούσες να τον φωτίσουν να σπάσει και τους 7 κώδικες.

https://www.pronews.gr/istoria/726333_mystiko-poy-ekrypse-o-omiros-sto-nisi-tis-kirkis

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ