ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΜΗ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ…ΟΙ 72 ΔΑΙΜΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΜΗ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ…ΟΙ 72 ΔΑΙΜΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Σολομών (εβρ. שְׁלֹמֹה), γιος του Δαβίδ (5ο τέκνο) της Βηθσαβεέ, 3ος Βασιλιάς του Ισραήλ, ανέβηκε στο θρόνο του Ισραήλ στα 972 π.Χ. βασίλεψε επί 40 χρόνια. Η βασιλεία του διακόπηκε με τον θάνατό του το 931 π.X. τον διαδέχθηκε ο γιος Ροβοάμ….
 


 


 
 
Ο ιστορικός Σολομώντας ήταν ο γιος του βασιλιά Δαυίδ της Βηθεσδά, κυβέρνησε το Ισραήλ το 14ο αιώνα πΧ. Υπήρχε μια φήμη που έλεγε πως ήταν πανίσχυρος μάγος είχε υπό τον έλεγχο του 72 δαίμονες. Η “Διαθήκη του Σολομώντα”, η οποία γράφτηκε τον 1ο αι. πΧ, μας πληροφορεί για το χτίσιμο του τεράστιου Ναού του με τη βοήθεια δαιμόνων.
 
Η Σολομωνική, είναι ένα Γριμμόριο (βιβλίο σκιών). Λέγεται ότι δόθηκε στον Σολομώντα, ώστε να μπορέσει με την βοήθεια δαιμονίων πνευμάτων, να κτίσει τον ναό σε τρεις μέρες !
 


 


 
Η Κλείδα του Σολομώντος ή απλά Σολομωνική είναι ένα γριμόριο (grimoire) βιβλίο μαγικών αφιερωμένο στον Βασιλιά Σολομώντα (όπως πολλά άλλα). Τα γνωστά αντίγραφα δημιουργήθηκαν τον Μεσαίωνα ή αργότερα. Το βιβλίο περιέχει πολλές παραγράφους χωρία εμπνευσμένα Ταλμουδικά κείμενα την Ιουδαϊκή μαγική εωσφορική Καμπάλα διδασκαλία.
 
*Σημείωση: Λέγεται πως το αυθεντικό χειρόγραφο έχει βρεθεί βρίσκεται στην μυστική βιβλιοθήκη του Βατικανού.
 
Είναι πολύ πιθανό η Κλείδα του Σολομώντος να ενέπνευσε μεταγενέστερες εργασίες όπως το Lemegeton, επίσης γνωστό ως The Lesser Key of Solomon, αν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. Αυτό που μπορεί να οδήγησε στην δημιουργία του Lemegeton είναι οι κλητεύσεις τα τελετουργικά του εξαγνισμού, ενώ λιγότερο σημαντικά ήταν τα ρούχα τα μαγικά σύμβολα.
 


 


 
 
Πολλές εκδοχές της Κλείδας του Σολομώντος υπάρχουν, σε διάφορες μεταφράσεις, με μικρότερες ή μεγαλύτερες διαφορές. Οι περισσότερες είναι χειρόγραφες χρονολογούνται γύρω στον 16ο ή 17ο αιώνα, αλλά ένα πρωτότυπο γραμμένο στα Ελληνικά υπάρχει ακόμη τον 15ο αιώνα.
 
 
 
Πολλά βιβλία που ήταν αφιερωμένα στον Βασιλιά Σολομών γράφτηκαν στην χρονική περίοδο το 1000 έως το 1453, που ήταν υπονομευμένη τους Σταυροφόρους την επιρροή που είχε η επαφή με τους Ιουδαίους καμπαλιστές τους Άραβες αλχημιστές πάνω στους Ευρωπαίους μάγους δαιμονολόγους.
 


 


 
 
Αντίθετα τα άλλα βιβλία, η Κλείδα του Σολομώντος δεν αναφέρει τα 72 πνεύματα που έκλεισε ο Σολομών σε ένα μπρούτζινο αγγείο, όπως αναφέρουν η Pseudomonarchia Daemonum (16ος αιώνας) το Lemegeton σφραγίδα του δαίμονα (17ος αιώνας). Αυτό που η Κλείδα του Σολομώντος περιγράφει, δεν είναι η εμφάνιση ή η δουλειά κάποιου δαίμονα, αλλά μόνο τα απαραίτητα σκίτσα για να προετοιμάσει τον αναγνώστη για το κάθε μαγικό πείραμα.
 
 
Η Κλείδα του Σολομώντος, χωρισμένη σε δύο βιβλία, περιέχει κλητεύσεις επικλήσεις για να καλέσεις πνεύματα νεκρών (κατά προτίμηση στην μάχη) πνεύματα την Κόλαση (δεν ξεκαθαρίζεται αν θα είναι δαίμονες ή τιμωρημένες ψυχές, αλλά γίνεται κατανοητό τον στόχο των κειμένων ότι τα πνεύματα αυτά είναι δαίμονες). Και για να προστατευτεί ο επικαλεστής (καλούμενος ως εξορκιστής στο βιβλίο) αυτούς μια πιθανή προσπάθεια δαιμονισμού υπάρχουν κατάρες για να υποχρεώσουν τα απρόθυμα πνεύματα να υπακούσουν.
 
Το βιβλίο περιγράφει πώς να ετοιμάσεις το μελάνι για να ζωγραφίσεις τα μαγικά σύμβολα, που είναι απαραίτητα για τα πειράματα που ο μάγος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει, χρησιμοποιώντας αίμα ζώου αναμεμιγμένο με άλλες ουσίες. Όλες οι ουσίες που χρειάζονται για τα μαγικά σκίτσα τα amulets περιγράφονται λεπτομερώς, καθώς επίσης ο τρόπος εξαγνισμού προετοιμασίας.
 
 
 
Ο επικαλεστής πρέπει να περάσει ένα είδος εξαγνισμού κάθαρσης πριν εκτελέσει ένα απαιτητικό μαγικό πείραμα. Όλες οι διαδικασίες, τα τελετουργικά, τα ρούχα, τα χρώματα κ.α. αναφέρονται λεπτομερώς μέσα στο βιβλίο.
 
Σύμφωνα με την Κλείδα του Σολομώντος διάφορα ζώα πρέπει να θυσιαστούν ως προσφορές στα καλούμενα πνεύματα, απαραίτητη συνθήκη που είναι όμως κοινή σε μεσαιωνικά βιβλία «μαύρης μαγείας». Το βιβλίο περιέχει οδηγίες για να εξασκηθεί ο αναγνώστης σε νεκρομαντεία, πειράματα αορατότητας, να προκαλέσει κακό σε άλλους, κτλ, την ζωδιακή εποχή που είναι κατάλληλη για κάθε μαγικό πείραμα. 
 
 
Όλα τα αναγκαία μαγικά όργανα που χρειάζονται για την εκτέλεση περιγράφονται με πολλές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου τον τρόπο εκτέλεσής τους.
Είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει εννέα κεφάλαια , το οποίο ξεκινάς να το διαβάσεις το τέλος πρός την αρχή (διότι αυτά που έπονται, διαβάζοντας τα κανονικά ..σου προκαλούν χειρότερο κακό).
 
Η Κλείδα του Σολόμωντος μιλάει για διάφορα που μπορείς να κάνεις όπως το πώς να γίνεις αόρατος, πως να δεις ποιός είναι αυτός που σου έχει κλέψει κάτι, πως να πετάς άλλα πολλά αρκετά δελεαστικά. Το πρόβλημα όμως είναι πως όταν τα διαβάζεις σου σηκώνεται η τρίχα.Πρέπει να πεις προσευχές εωσφορικές να σχεδιάσεις αποκρυφιστικά σχήματα ..
 
 
Ένας τους πολλούς «μαγικούς κύκλους» που βρίσκονται στο βιβλίο.
 
Πολλοί προσπάθησαν να διαβάσουν το βιβλίο αυτό, είτε γιατί το θεώρησαν αστείο, είτε γιατί το θεώρησαν ανώδυνο εύκολο. Κάποιοι κατέληξαν σε ψυχιατρείο θεραπεύτηκαν, κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν διώκονται αρνητικά πνεύματα δεν έχουν ησυχία. Βλέπεις δέχτηκαν τόσο έντονο σοκ, που διασαλεύτηκε η πνευματική τους ισορροπία.
 
Και έχουν συμβεί περιπτώσεις, θανάτου. Έχουν υπάρξει αυτοί, λίγοι βέβαια, που κατάφεραν να υπερβούν τον εαυτό τους να μην πάθουν τίποτα. Έχουν χάσει όμως για πάντα την συμπόνια την αγνή καλοσύνη.
 
 
Όπως είναι κατανοητό, η Σολομωνική, πραγματεύεται κάτι εξαιρετικά δύσκολο σκοτεινό, μιας αυτό που θέλει κατά τους Εβραίους, είναι να ελέγξει οντότητες σκοτεινές, όμως στην ουσία σε ελέγχουν αυτές!!!
 
Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ μια χαρά, αν εφόσον ξέρεις τα ψιλά γράμματα. Ο ΔΑΙΜΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ η εντολή που του δίνεις ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
 
ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, που μια πιθανότητα 95% είναι όποιος το προσπαθήσει Σολομωνικά αναλφάβητος να μην τεθεί σε κίνδυνο, αφού δε θα συμβεί τίποτα. 
 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ