Είδηση σοκ! Φροντιστήριο «Μακεδονικής Γλώσσας» θα λειτουργήσει σε έναν μήνα στην Πέλλα από φιλοσκοπιανή ΜΚΟ!

Είδηση σοκ! Φροντιστήριο «Μακεδονικής Γλώσσας» θα λειτουργήσει σε έναν μήνα στην Πέλλα από φιλοσκοπιανή ΜΚΟ!

Φροντιστήριο «Μακεδονικής Γλώσσας» θα λειτουργήσει μέσα στον Οκτώβριο στην Αριδαία της Πέλλας, με πρωτοβουλία φιλοσκοπιανής ΜΚΟ, σε εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών!  

Η είδηση, που προκαλεί σοκ, είναι πλήρως εξακριβωμένη και αληθινή. Και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για να προκύψουν και άλλα τέτοια «ύποπτα» φροντιστήρια, πίσω από τα οποία κρύβονται παράγοντες της φιλοσκοπιανής προπαγάνδας, που έχουν πάρει θάρρος από την Συμφωνία των Πρεσπών και οργιάζουν στην ευρύτερη περιοχή.

   

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Δευτέρα στα γραφεία μιας περίεργης φιλοσκοπιανής Αστικής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μέσω πλατφόρμας ίντερνετ, με τον δάσκαλο να βρίσκεται στα Σκόπια!

  
Τα συμπεράσματα, από δω και πέρα, είναι δικά σας.

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%a6%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%9c%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ