Εσύ ξέρεις τι είναι το Taharrush Gamea;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....

Εσύ ξέρεις τι είναι το Taharrush Gamea;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....

Εσύ ξέρεις τι είναι το Taharrush Gamea;

Taharrush Gamea είναι ο φαινόμενο των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους σε αλλόθρησκες γυναίκες (άπιστες).

   

Παρατηρήθηκε σε πολλές γυναίκες διαδηλώτριες και δημοσιογράφους στην πλατεία Ταχρίρ κατά τη διάρκεια της αιγυπτιακής επανάστασης του 2011. Έλαβε εκ νέου διαστάσεις στην Ευρώπη με την μορφή ληστείας και σεξουαλικής παρενόχλησης με σκοπό τον βιασμό,σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας και της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 2015/16.

Το Taharrush Gamea δεν είναι "παιχνίδι" στα αραβικά, ο Taharrush σημαίνει "παρενόχληση" και η Gamea σημαίνει "μάζα" ή "ομάδα". Taharrush gameâ είναι η συντονισμένη σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα από πλήθος μουσουλμάνων ανδρών.

   

Μια ομάδα μουσουλμάνων ανδρών στοχεύει μια (μη μουσουλμάνα) γυναίκα μέσα στο πλήθος και την περικυκλώνει.
Μερικές φορές τραγουδά, χορεύει ή και ψάλλει και απωθεί τους φίλους της, αν υπάρχουν, έξω από τον κύκλο. Η γυναίκα αιφνιδιάζεται και αρχικά σκέφτεται ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν απλώς να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της, μέχρις ότου ο κύκλος κλείσει γύρω της. Σε αυτό το σημείο περισσότεροι μουσουλμάνοι άνδρες ενώνονται για να σχηματίσουν τρία στρώματα που καθιστούν τον κύκλο ουσιαστικά αδιαπέραστο.
Τότε εκείνοι στο εσωτερικό στρώμα αφαιρούν ή σκίζουν τα ρούχα της γυναίκας, που πλέον δέχεται την σεξουαλική επίθεση που καταλήγει στον βιασμό της,ενώ αυτοί στο δεύτερο στρώμα αφού παρακολουθήσουν την επίθεση λαμβάνουν χώρα στον ομαδικό πλέον βιασμό. Εκείνοι δε στο τρίτο εξωτερικό στρώμα, που είναι πιο μακριά,αποθαρρύνουν ή αποτρέπουν τους ενδεχόμενους διασώστες, λέγοντας τους ότι βοηθούν μόνο μια γυναίκα που έχει ανάγκη.

   

Το Taharrush Gamea είναι αυτό που υπέστη η Lara Logan, τότε δημοσιογράφος με την CBS News, στην Αίγυπτο το 2011!

Οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη μουσουλμάνων ανδρών καθώς και να είναι μόνοι με μουσουλμάνους άντρες γενικότερα. Οι μη μουσουλμάνοι άνδρες στο πλήθος πρέπει να αναγνωρίσουν το Taharrush Gamea αμέσως μόλις αρχίσει να σχηματίζεται και αμέσως να επέμβει για να διασώσει τη γυναίκα πριν κλείσει ο κύκλος.

   

Εσείς όμως δεν πιστεύω να είσαστε τίποτα Ισλαμοφοβικοί;;

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ